Op zoek naar nieuwe bestuursleden

Heb je ervaring op bestuurlijk vlak? Of ben je erg handig met cijfers? Ligt jouw passie bij het ontwikkelen van organisaties en heb je altijd al iets willen betekenen op het gebied van zingeving in het leven van je medemens? Dan ligt er misschien een taak op je te wachten bij het vrijwillig bestuur van het Centrum Levensvragen Drechtsteden, Gorinchem & omstreken.

Het Centrum Levensvragen is een stichting die sinds 2019 in opdracht van het ministerie van VWS, zich inzet om de uitvoering en operationalisering van geestelijke verzorging in de thuissituatie te realiseren. Een vast team van geestelijke verzorgers zet zich in voor de gesprekken bij mensen in de thuissituatie en geven onderwijs en training over zingeving aan professionals en vrijwilligers. Daarnaast kunnen zij aansluiten bij het multidisciplinair overleg in de verschillende zorgsituaties en begeleiden zij groepen met mensen die met elkaar zingevingsthema’s bespreken. Het Centrum wordt aangestuurd door een vrijwillig bestuur wat op dit moment bestaat uit vijf leden. Vanwege het vertrek van twee bestuursleden en de wens om het bestuurders aantal uit te breiden zijn wij op zoek naar bevlogen en enthousiaste mensen die samen met ons het Centrum levensvragen verder willen en kunnen ontwikkelen. Instappen betekent meedoen, we steken als bestuur graag de handen uit de mouwen.
Binnen het bestuur zijn er verschillende taken die vervult kunnen worden.

Belangstelling? U kunt dit kenbaar maken door middel van een mail aan coordinator@centrum-levensvragen.nl. Vermeld daarbij uw telefoonnummer, dan kunnen we u uitnodigen voor een gesprek.

Deel dit bericht
Scroll to Top